dünyanın en güzel şarkıları

Etiketler dünyanın en güzel şarkıları, Karışık mp3 indir Dünyanın En Güzel şarkısı mp3 indir dur Hızlı müzik indir mp3 Türkçe mp3 indir Dünyanın en güzel şarkıları Mp3 indir mp3 indir, bedava müzik çalar - mp3 indir
Sanatçı dünyanın en güzel şarkıları
Kategori muzik-dinle
Şarkı 292 Kez dinlenen şarkıları
Albüm Şarkı ve Müzik listesi

dünyanın en güzel şarkıları Hakkında Detaylar

dünyanın en güzel şarkıları dinle mp3 indir Dünyanın en iyi şarkısı 1 Dünyanın en iyi 10 şarkısı Dünyanın En güzel şarkıları listesi En güzel şarkıları Dünyanın En havalı şarkıları türkiye nin en güzel şarkısı Dünyanın en güzel şarkısı Türkçe Dünyanın En güzel şarkısı 1 saat

 

Dünyayı En İyi 10 Şarkısı

Müzik sektörü günden güne büyümeye devam ediyor. Özellikle dünya genelinde birçok parça hem dinlenme rekorları kırıyor hem de kitleleri peşinden sürüklüyor. Dünyanın en iyi 10 şarkısı ciddi şekilde rağbet görürken insanlar meşhur video oynatma uygulamasından ya da müzik dinleme uygulamalarından bu şarkıları dinleyerek keyif almaya çalışıyor. Bu güne kadar binlerce parça içerisinde sivrilen ve son zamanlarda dünyayı kasıp kavurmayı başarmış en iyi 10 şarkıyı sizlere basit bir şekilde özetlemek istiyoruz.

Özellikle son zamanlarda İspanyol ve Latin ezgilerinin dikkat çektiğini söylemek gerekiyor. Dünyada en çok tıklanan video oynatma uygulaması Youtube’da an itibariyle 5 milyar izlenme barajını geçmiş bir şarkıdan söz etmek mümkün.

Dünyayı Kasıp Kavuran Şarkılar

An itibariyle dünyada en iyi 10 şarkı sıralamamızı yaparsak son sıraya Enrique İglesias’ın Bailando şarkısını koyabiliriz. Youtube’da 2 milyar 700 milyon görüntülenmeyle rekor kıran parçayı Katy Perry- Roar ve Taylor Swift – Shake It Off’un geride bıraktığını söylemek mümkün. Bunun yanı sıra yine Maroon 5 – Sugar ve Justin Bieber – Sorry de dünyanın en iyi 10 şarkısı arasında kendisine yer buluyor.

2012 yılında patlama yapan Koreli sanatçı PSY’nin Gangnam Style isimli şarkısı, hala dinlenmeye devam ederken 3 milyar görüntülenme sayısını çoktan geçmiş durumda. Aynı zamanda Mark Ronson’un “Uptown Funk” parçasının da dikkat çektiğini paylaşmak mümkün.

İlk üç sıraya bakıldığında listede Wiz Khalifa – See You Again parçasıyla 4 milyar görüntüleme almayı başarmış durumda. Ayrıca ikincilikte Ed Sheeran – Shape Of You bulunurken zirvede ise Latin ezgileriyle beklentileri karşılayan Despacito yer almakta.

Elbette güzellik ve iyilik kriterleri görece bir kavram fakat bizim hazırladığımız bu liste bir anket bazında değil dinlenme oranlarına göre belirlenmiştir. İşte Sizlere 2019 yılı itibariyle dünyanın en iyi 10 şarkısı:

  1. Luis Fonsi ft. Daddy Yankee – Despacito
  2. Ed Sheeran – Shape Of You
  3. Wiz Khalifa ft. Charlie Puth – See You Again
  4. Mark Ronson ft. Bruno Mars – Uptown Funk
  5. PSY – Gangnam Style
  6. Justin Bieber – Sorry
  7. Maroon 5 – Sugar
  8. Taylor Swift – Shake It Off
  9. Katy Perry – Roar
  10. Enrique Iglesias – Bailando

Dünyanın En İyi Şarkısı

Bugüne kadar dünyada milyonlarca şarkı dinlendi, izlendi. Tabii ki insanlar dünyanın en iyi şarkısı hangisidir sorusunun yanıtını özellikle merak ediyorlar. Bunun aslında kesin bir şekilde yanıtını vermek pek de mümkün değil. Ancak bu güne kadar hem izlenme sayısı ile hem de dünyadaki etkinliği ile bir cevabı aktarmak kesinlikle doğru olacaktır.

Bu zamana kadar dünyanın en iyi şarkısı olmayı hak etmiş parçayı seçerken Youtube verilerinden faydalanmak gerekiyor. 2017 yılında çıkan ve 6 milyar sınırını çoktan geçen, Luis Fonsi ft. Daddy Yankee – Despacito, bu unvanı an itibariyle hak etmiş durumda.

Michael Jackson, Britney Spears, Whitney Houston vb. isimlerin şarkıları da yeteri kadar dinlenme sayısına ulaşmasa bile bu güne kadar popüler olmayı ve dünyayı kasıp kavurmayı başarmışlardı.

An itibariyle değerlendirmek gerekirse şuan dünyanın en iyi şarkısı olarak nitelendirilebilecek parçanın 6 milyar 600 milyon görüntülenme alan Luis Fonsi ve Daddy Yankee tarafından seslendirilen Despacito olduğunu belirtebiliriz. Tabii ki dünyanın en iyi 10 şarkısı sıralamasının da çok değerli olduğunu ifade etmek gerekiyor.

Dünyaca Ünlü Sanatçılar

Her ne kadar dünyanın en iyi 10 şarkısı sıralaması yapılsa da bu güne kadar üstün eserler vermiş ve dünyada tanınmış sanatçıların olduğundan bahsetmek mümkün. Gerek Türkiye’de gerekse de dünya genelinde rekor dinlenme sayılarına ulaşan ve kaset, plak, cd satışlarıyla beklentileri karşılayan isimlerin olduğundan söz edilebilir.

Dünyanın en iyi şarkısı olmaya aday eserleri seslendiren ve bu güne kadar verdiği eserlerle adından söz ettiren kişilere basit bir şekilde değinmek gerekiyor.

Dünyada en ünlü sanatçılar dendiği zaman akıllara tabii ki Michael Jackson geliyor. Onunla beraber yine eski dönemden Whitney Houston, Elvis Presley gibi isimlerden söz etmek mümkün. Ayrıca yeni dönemde Katy Perry, Eminem, Rihanna, Madonna, Britney Spears’ın da dikkatleri üzerine çektiğini paylaşmak gerekiyor.

Dünyaca ünlü sanatçılar sıralamasını sizler için şu şekilde yapabiliriz:

  • Michael Jackson
  • Eminem
  • Whitney Houston
  • Elvis Presley
  • Freddie Mercury
  • Madonna
  • John Lennon
  • Rihanna
  • Robert Plant

Tabii ki dünyanın en iyi 10 şarkısı listesinde olduğu gibi bu isimleri de çoğaltmak mümkün. Ancak genel itibariyle bu güne kadar dünyada kendisinden söz ettiren birçok efsanevi sanatçının bulunduğunu paylaşmak gerekiyor. Siz de bu isimlerin şarkılarını dinleyebilirsiniz.

Bu Güne Kadar Şarkılarıyla Ün Yapmış İsimler

Genellikle müzik severler dünyanın en iyi şarkısı ile keyifli zamanlar geçirmek istiyorlar. Tabii ki listenin göreceli ve zevklere göre farklılık yarayacağından bahsetmek mümkün. Dolayısıyla en iyi şarkıları seçerken kişisel zevklerin ön plana çıkması gerektiğini ifade etmek gerekiyor. Bu zamana kadar şarkılarıyla dünyaca ün yapmış pek çok isim bulunurken, akıllara daha çok Amerikalı sanatçılar geliyor. Hem müzik sektöründe Amerika’nın başı çekmesi hem de şarkıların tüm dünyaya hitap etmesi sebebiyle İngilizce parçaların dikkat çektiğini belirtmek gerekmekte.

Bu zamana kadar dünyanın en iyi 10 şarkısı sıralaması yapılırken daha çok izlenme sayılarına göre bir bilgilendirme yapmak doğru oluyor. Ancak Youtube, Spotify veya diğer mecraların olmadığı zamanlarda çok dinlenen ancak bu platformlarda istenilen izlenme sayılarına ulaşamayan sanatçıların bulunduğunu söylemek mümkün.

Dolayısıyla bu güne kadar şarkılarıyla ün yapmış isimlerin Micheal Jackson, Rihanna, Mariah Carey, Elton John, Madonna ve Elvis Presley olduğu pekala söylenebilir.

Sıradaki Şarkılar

  • Damla Arıcan - Sanma Yaşarım

    Damla Arıcan - Sanma Yaşarım Damla Arıcan - Sanma Yaşarım şarkı sözleri damla hanım Hayırlı olsun gerçekten çok güzel olmuş herkesin eline emeğine sağlık seninde sesine yüreğine sağlık Allah yolunu açık etsin inşallah başarıların devamını diliyorum sevgiler saygılar
  • Rıza - Zeynel Eskici - Yıkma Umutlarımı

    Rıza - Zeynel Eskici - Yıkma Umutlarımı Sözler ayrı güzel, tulum ayrı güzel, yorumlarda buluşan yurdum insanı ayrı güzelRıza - Zeynel Eskici - Yıkma Umutlarımı dinle mp3 indir Rıza & Zeynel Eskici Yıkma Umutlarımı mp3 indir, Rıza & Zeynel Eskici Yıkma Umutlarımı müzik indir, Rıza & Zeynel Eskici Yıkma Umutlarımı indir.
  • İbrahim Dizlek  Eda Doğanay - Ölümüne Var mısın

    İbrahim Dizlek  Eda Doğanay - Ölümüne Var mısın İbrahim Dizlek  Eda Doğanay - Ölümüne Var mısın şarkı sözleri Ey sevdiğim çözemedim ben seni Anlamadım düşman mısın dost musun Seviyon mu sevmiyon mu belirsiz Anlamadım yara mısın yar mısın
  • Nil Anka - Senden Sonra

    Nil Anka - Senden Sonra Hem kitabı güzel hemde klibi gerçekten mükemmel bir insan işine istikrarli bir şekilde caba gösteriyor yıllardır Nil Anka - Senden Sonra şarkı sözleri Nil Anka Sen indir, Nil Anka Sen mp3 indir dur, Sen mobil indir, Nil Anka Sen dinle, Sen mp3 indir.
  • Erdal Toprak - Zaman

    Erdal Toprak - Zaman Gerek sözleriyle gerek sesinizle harika bir şarkı olmuş ağzınıza sağlık bayıldım Erdal Toprak - Zaman şarkı sözleri Zaman çözemiyor seni neden? Beni kahredipte gider, Bu yalnızca sitem, Sana yazılan..Sesinize yüreğinize emeğinize sağlık güzel bir çalışma olmuş tebrikler yolunuz açık olsun başarılarınız daim olsun
  • Selçuk Balcı - Senelerin Efkarı

    Selçuk Balcı - Senelerin Efkarı Kemençeye fısıldayan adamdan ya da son kemençe bükücüden yine çok güzel şarkı Selçuk Balcı - Senelerin Efkarı şarkı sözleri Bırakın essin rüzgar, kırılacak nem kaldı Ben kimi çok sevdiysem, felek elumden aldı Bırakın essin rüzgar, kırılacak nem kaldı Ben kimi çok sevdiysem, felek elumden aldı
  • Gizo - Bebek Gibiyim

    Gizo - Bebek Gibiyim Oynamaktan duramıyorum dilime dolandı sesinize sağlık maşallah Gizo - Bebek Gibiyim şarkı sözleri Gizo Bebek Gibiyim indir dur ... En yeni en hızlı, en kaliteli mp3 indirme ve müzik indirme sitelerinden biri
  • Uğur Işılak - Gideceksen Sen Bilirsin

    Uğur Işılak - Gideceksen Sen Bilirsin Kalbinizin güzelliği eserinize yansımış Uğur Işılak - Gideceksen Sen Bilirsin şarkı sözleri albumu şarkısı klip Çok güzel sözleri etkileyici her zaman olduğu gibi ozanım yüreğine kalemine sağlık
  • Sedat Uçan İnşallah Geleceğim

    Sedat Uçan İnşallah Geleceğim Müsaden Varmı Albümünde yer verdiği Sedat Uçanin seslendirdiği İnşallah Geleceğim ilahisini dinle indir ilahi sözleri Yıl olmuş 2021 hatta 2022 hala dinleyen ve beğenenler burdamı bu muhteşem ilahiyi,biz efendimizi görmeden de onu çok özledik...ona kavuşmak, huzurunda gözyaşımızı akıtmak,onun kokusunu nurunu içimize çekmek
  • Eda Doğanay Kimdir

    Eda Doğanay Kimdir Eda Doğanay şarkılari,Eda Doğanay Kimdir? Eda Doğanay Biyografisi ve Hayatı