Yavuz Bingöl - Gazze | Mp3 İndir, Müzik İndir Dinle

Yavuz Bingöl - Gazze

Etiketler Yavuz Bingöl - Gazze sözleri,Bu Akşam Onlarca Sanatçı Gazze İçin Söyleyecek
Sanatçı Yavuz Bingöl - Gazze
Kategori muzik-dinle
Şarkı 295 Kez dinlenen şarkıları
Albüm Şarkı ve Müzik listesi

Yavuz Bingöl - Gazze Hakkında Detaylar

Yavuz Bingöl - Gazze şarkı sözleri Dur, acı yağmur Yağma artık üzerime Bu nasıl acı Nasıl keder bana söyle Ben bir anneyim Evladımla ölüyorum Sen duymadıkça feryadımı Ölüyorum

 

Usta Sanatçı Yavuz Bingöl'ün öncülüÄŸünde Sanat Hayattır DerneÄŸi tarafından Gazze'de yaÅŸananlara tepki göstermek ve Gazze halkına destek vermek için "Gazze Ä°çin Ben De Oradayım" konseri gerçekleÅŸti. Türkiye'den ve dünyadan sanatçıların katılımıyla TRT Müzik ekranlarından canlı yayınlanan bu anlamlı konser büyük beÄŸeni topladı.

Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) düzenlenen programın tüm bilet ve SMS geliri, Sanat Hayattır DerneÄŸi tarafından Türk Kızılay aracılığıyla Gazze'ye bağışlandı. Bu anlamlı konserin açılış ÅŸarkısı Yavuz Bingöl'ün Antakya Medeniyetler Korosu eÅŸliÄŸinde seslendirdiÄŸi "Gazze" eseri oldu. 

Bestesi Mehmet Kalyoncu, sözleri ise Yavuz Bingöl, Ä°brahim Tenekeci ve Mehmet Kalyoncu'ya ait olan Gazze eseri dinleyenleri gözyaÅŸlarına boÄŸdu.

Türk halk müziÄŸinin sevilen ismi Yavuz Bingöl'ün en özel canlı performans videolarını, resmi YouTube kanalından siz deÄŸerli müzikseverlerle buluÅŸturuyoruz. 

Konserin sunumunu usta sanatçı Yavuz Bingöl ve baÅŸarılı gazeteci Fulya Öztürk gerçekleÅŸtirdi. Türkiye'den ve dünyadan sanatçıların katılımıyla gerçekleÅŸen bu çok özel geceyi izleyenler duygu dolu anlar yaÅŸadı. 

Gecenin açılışında sahneye çıkan sanatçı Yavuz Bingöl, bir konuÅŸma yaptı.

Bingöl, "Yeryüzünde çocukların ölümünden daha yürek burkan bir ÅŸey var mıdır? Bir can dünyaya getiren bir annenin ölümünden daha yürek burkan bir ÅŸey var mıdır? Gazze'de ölen çocukların ve annelerin yanında olmak için Gazzeli olmaya gerek var mıdır? Sadece insan olmak yeterli deÄŸil midir? YaÅŸanan bunca ölümü, acıyı, gözyaşını görmezden gelmek, insanlık tarihinin bütün deÄŸerlerinin inkarı anlamına gelmez mi? Neye inanıyorsanız inanın, dört kitapta da bu zulüm, günah deÄŸil midir?" dedi.

Gazze'de 75 gündür yaÅŸanan insanlık dramına ÅŸahit olunduÄŸunu, aslında buna 75 yıldır ÅŸahitlik ettiklerini belirten Bingöl, ÅŸunları kaydetti:

"Kimi evinde canlı yayınlarda topraÄŸa düÅŸen cansız bedenleri izliyor, kimi köÅŸesinde kalem oynatıp bu acıyı yazıyor. DiÄŸeri bir ÅŸiire döküyor bu utancı, öteki bu tarifsiz acının ÅŸarkısını söylüyor, türküsünü yapıyor. Yarın bir baÅŸkası da filmini çekecek. Biz karanlığa ve esarete mahkum olanlardan deÄŸiliz. Biz gerçeÄŸi gören ve anlatanlarız. Biz bu acıyla yüzleÅŸen ve özgürleÅŸenleriz. Gazzeli çocuklar ve annelerimiz, sizler için daha fazlasını yapamadığımız için bizi affedin. Åžair der ki 'Dünyanın cesur ulusları yoktur, cesur insanları vardır.' Güzel ülkemin cesur insanları, hepiniz hoÅŸ geldiniz."

Ä°stanbul Valisi Davut Gül, Türk Kızılay Genel BaÅŸkanı Fatma Meriç Yılmaz ve BaÄŸcılar Belediye BaÅŸkanı Abdullah Özdemir'in yanı sıra siyaset, sanat, spor ve medya dünyasından pek çok kiÅŸinin katıldığı programda, Filistinli çocuklar da sahneye çıkarak ÅŸiir okudu.

Yavuz Bingöl, Emel Mathlouthi, Alim Qasımov, Azerin, Antakya Medeniyetler Korosu, Fahir AtakoÄŸlu, Orhan Hakalmaz, Elif Buse DoÄŸan, Ercan Saatçi, Özhan Eren, Ahmet Koç, Ali Mahzuni, YiÄŸit Mahzuni, Aykut Arslan, Audrey Wozniak, Okan Bayülgen, Oktay Üst, Ä°brahim Sadri ve Sinan Akçıl, geceye katılan sanatçılar arasında yer aldı.

Diyanet Ä°ÅŸleri BaÅŸkanı Prof. Dr. Ali ErbaÅŸ, Yücel Arzen, Abdulhamit Gül, Oktay Kaynarca, Hülya KoçyiÄŸit, Engin Altan Düzyatan, UÄŸur Işılak, Sabahat Akkiraz, CoÅŸkun BaÅŸbuÄŸ, Sibel TaÅŸçıoÄŸlu, Fatih Kısaparmak, Murat Ünalmış, Mohombi ve Paco Pena da geceye video mesaj göndererek katıldı.

Ayrıca AyÅŸegül Pehlivanlar, Ali Cengiz, Ali Öztürk, Aysel Özgan, Bediha Taçyıldız, Berfin Altan, Bülent Korkmaz, Buse Tosun ÇavuÅŸoÄŸlu, ÇaÄŸla BaÅŸ, Elif Berra Gökkır, Emre Kutalmış AteÅŸli, Ezgi BaÅŸaran, Evin Demirhan, Mehmet Sami Saraç, Merve Dinçel, Merve Nur EroÄŸlu, Meryem, Betül Çavdar, Mete Gazoz, Muhammed Yıldırmış, Taha Akgül, Cevat Karagöl, Reyhan Yılmaz ve Sena Can'ın da aralarında bulunduÄŸu milli sporcuların "Ben de oradayım, Gazzeli masum çocukların yanındayım." dedikleri video kayıtları gösterildi.

GAZZE ÅžARKI SÖZLERÄ°:

Dur, acı yağmur
YaÄŸma artık üzerime
Bu nasıl acı
Nasıl keder bana söyle

Ben bir anneyim
Evladımla ölüyorum
Sen duymadıkça feryadımı
Ölüyorum

Duy, sesimi duy ki 
Dursun bu kara zulüm
Tek bir canım kaldı
Korkutmuyor beni ölüm
Dur

Yüz yıldır hiç bahar
Uğramadı Filistin'e
Zor Gazzeliye
Kalabilmek kardeÅŸiyle

Ben bir babayım
Cananımı gömüyorum
Sen duymadıkça feryadımı
Ölüyorum

Duy sesimi duy ki
Dursun bu kara zulüm
Tek bir canım kaldı
Korkutmuyor beni ölüm
Dur

Durma, susma, korkma...

Sıradaki Şarkılar

  • Aylin Demir - Delibekir

    Aylin Demir - Delibekir Bütün türküler mi bu kadar güzel söylenir maşallah size Aylin Demir - Delibekir şarkı sözleri Benim adım delibekir Memleketim diyarbekir Sevdim seni allah vekil Ere lo delale hevalo
  • Abdullah Kodaman Allah Allah

    Abdullah Kodaman Allah Allah Abdullah Kodaman Allah Allah hocam siz ilahi söyleyince doyamiyorum... inshallah allah banada sizinle hacca gitmeye nasip eder inşallah Abdullah Kodaman Allah Allah ilahisi ve sozlerini sitemizde bulabılırsınız
  • Muharrem Åžanaral Gül Nebi

    Muharrem Şanaral Gül Nebi Gül Nebi - ilahi sözleri,Muharrem Şanaral - Gül Nebi ilahisi dinle indir,Eserimizi dinledikten sonra beğenip bir kere de olsa paylaşmanız daha fazla kardeşimize ulaştırabilmemize vesile olacaktır.Ve unutmayın ;Sebep olan yapan gibidir der efendimiz (sav)
  • Bengü Beker - Defterli

    Bengü Beker - Defterli elli yaşıma geldim 90 larda müzikten aldığım keyfi tekrar alabileceğimi sanmazdım iyi ki geldiniz yaa Bengü Beker - Defterli şarkı sözleri Mektubumu yaktım verdim Ona benden âlâ har olmaz A canım vaktim geldi, aç bir şarap Zeytin defne hazır, yok naz 
  • Hasan Dursun - Efendimin Ravzasında Gül Açar

    Hasan Dursun - Efendimin Ravzasında Gül Açar Ramazan Nağmeleri Hasan Dursun - Efendimin Ravzasında Gül Açar ilahisini müziksiz dinle indir,Alla masalli Ala Seyyidine Ve Ala Ali Seyyidine Muhammed Çoook Güzel Bir YORUM Rabbim Sesine Zaval Vermesin İNŞALLAH Hasan Dursun Hoca Rabbim Yolunu Bahtini Açık Etsin Rabbim Yar ve Yardımcınız Olsun
  • HiraiZerdüş | Göğe bak benimle

    HiraiZerdüş | Göğe bak benimle HiraiZerdüş | Göğe bak benimle şarkı sözleri Sarıl geçsin Yaralar Acıyor her bir yanım Hiç bu kadar yanmadım Üzgünüm darmadağın Dikenleride öpeceğiz, güller şaşıracak.. Dinledikçe çağırın lütfen göğe aynı duygularla beraber bakalım
  • Hasan bayar - KÄ°ME NE

    Hasan bayar - KİME NE Kime neee..gönül coşar aşka koşar yorulursa kime ne Hasan bayar - KİME NE ilahi sözleri Herkes deli makamına gelemez ya hak diyen delide olur divanede olur Allah razı olsun ilahi leriniz Allahın izniyle maşallah
  • Zeynep Casalini - Felaket Manzara

    Zeynep Casalini - Felaket Manzara Şarkı, dinleyicilere, bu tür duygusal acıların evrensel olduğunu ve zamanla kabul edilmesi gerektiğini hatırlatıyor.Zeynep Casalini - Felaket Manzara şarkı sözleri Ah atamadım içimden seni Ah silemedim ismini Of katlanamam artık hiç anılara Of felaket manzara
  • Murat Belet - Nisan YaÄŸmuru

    Murat Belet - Nisan Yağmuru En güzel murat belet ilahileri yeni Murat Belet - Nisan Yağmuru ilahisi dinle indir sözleri,Çok güzel olmuş kurban rabbim daha çok ilahi çıkarmayı nasip etsin sofi ,Nisan yağmurları şifa kaynağıdır, Derler büyükler. Güzel sesiniz ile sözlere kattiginiz yorumlar nisan yağmurları gibi dertlere deva olsun inşaAllah. Yureginize sağlık
  • Mark Eliyahu  Cem Adrian - Derinlerde

    Mark Eliyahu  Cem Adrian - Derinlerde derinlerde indir Bu şarkıyı sadece imkansız aşk yaşayanlar tam anlamıyla anlayabilir Mark Eliyahu  Cem Adrian - Derinlerde şarkı sözleri Sevgili size küsmüşse çaresi vardır.Gitmişse çaresi yollardır.Ölmüşsede ahiret vardır.Ama sevmemişse derdine bir çare bulamazsın.