Bengü - Unut Beni

Etiketler Bengü - Unut Beni Sözleri ,Unut Beni Bengü Mp3 İndir ve Unut Beni Bengü cep telefonuna indirip dinleme Unut Beni Bengü Mp3 Listesi.
Sanatçı Bengü - Unut Beni
Kategori sarki-sozleri
Şarkı 49 Kez dinlenen şarkıları
Albüm Şarkı ve Müzik listesi

Bengü - Unut Beni Hakkında Detaylar

Bengü - Unut Beni Şarkı Sözleri Bazı şeyler vardır, affedilmiyor Aşk ihanetle bir evde kalamıyor Bıçak gibi kestin bağlarımızı Bir daha dinleyemeyiz şarkımızı Bengü Unut Beni mp3 indir , Bengü Unut Beni müzik indir , Bengü Unut Beni indir , Unut Beni dinle , Bengü Unut Beni mobil indir

 

Çıkış tarihi: 2007
Sanatçı: Bengü
Albüm: Taktik
Türler: Pop, Turkish Pop

Bengü - Unut Beni Şarkı Sözleri 

Bazı şeyler vardır, affedilmiyor

Aşk ihanetle bir evde kalamıyor

Bıçak gibi kestin bağlarımızı

Bir daha dinleyemeyiz şarkımızı

Söyle, uçurumdan atlayan dönebilir mi?

Söyle, kanadı kırk yerden kırılmış uçabilir mi?

Söyle, bu aşktan ne kaldı ki geriye?

Yaptığının ne kadarı sığıyor sevgiye? Of

Unut beni, unuttuğum gibi seni

Unut ki beni, yanındakini aldatma

Giden kaybedendir, gittin, kaybettin

Bir şehir yakınıma bile yaklaşma

Unut beni, unuttuğum gibi seni

Unut ki beni, yanındakini aldatma

Giden kaybedendir, gittin, kaybettin

Bir şehir yakınıma bile yaklaşma, of

Söyle, uçurumdan atlayan dönebilir mi?

Söyle, kanadı kırk yerden kırılmış uçabilir mi?

Söyle, bu aşktan ne kaldı ki geriye?

Yaptığının ne kadarı sığıyor sevgiye? Of

Unut beni, unuttuğum gibi seni

Unut ki beni, yanındakini aldatma

Giden kaybedendir, gittin, kaybettin

Bir şehir yakınıma bile yaklaşma

Unut beni, unuttuğum gibi seni

Unut ki beni, yanındakini aldatma

Giden kaybedendir, gittin, kaybettin

Bir şehir yakınıma bile yaklaşma

Unut beni, unuttuğum gibi seni

Unut ki beni, yanındakini aldatma

Giden kaybedendir, gittin, kaybettin

Bir şehir yakınıma bile yaklaşma, of

Hikaye Kurgusu

Şarkı, bir kadının ihanete uğradığı ve bu ihaneti affedemediği bir hikayeyi anlatıyor. Kadın, sevgilisinin kendisini aldattığını öğrenince büyük bir yıkıma uğrar. Aşkını, güvenini ve hayallerini kaybeder. Bu durum onu oldukça üzer ve öfkelendirir. Kadın, sevgilisi için artık bir şey hissetmediğini ve onu unutması gerektiğini söyler.

Ana Tema

Şarkının ana teması, ihanet ve aşkın kaybıdır. Şarkı, ihanetin ne kadar yıkıcı olabileceğini ve aşkın kaybının ne kadar acı verici olabileceğini anlatıyor.

Konu Analizi

Şarkının konusu, ihanete uğramış bir kadının yaşadığı duyguları ve bu duygularla başa çıkma çabasıdır. Şarkı, ihanetin yarattığı öfke, üzüntü, hayal kırıklığı ve çaresizliği başarılı bir şekilde anlatıyor.

Duygu Analizi

Şarkı, yoğun bir duygusallıkla doludur. Şarkıda öfke, üzüntü, hayal kırıklığı ve çaresizlik gibi duygular ön plana çıkıyor.

Anlamsal Ağ Analizi

Şarkının anlamsal ağı, ihanet, aşkın kaybı, öfke, üzüntü, hayal kırıklığı ve çaresizlik gibi kavramları içeriyor. Bu kavramlar, şarkının hikayesini ve duygusal atmosferini oluşturuyor.

Konuşma Analizi

Şarkı, günlük konuşma diline yakın bir dille yazılmış. Şarkıda, doğal ve samimi bir konuşma tonu hakim.

Anlatsal Analizi

Şarkı, birinci tekil şahıs anlatımıyla yazılmış. Bu anlatım şekli, şarkının hikayesini daha kişisel ve içten bir şekilde anlatmasına yardımcı oluyor.

Eleştirel Analizi

Şarkı, ihanete uğramış kadınların yaşadığı duyguları başarılı bir şekilde anlatıyor. Şarkı, bu duyguları hem güçlü hem de duygusal bir şekilde ifade ediyor.

Kullanılan Dil Analizi

Şarkıda, basit ve anlaşılır bir dil kullanılmış. Şarkıda, metafor, mecaz gibi sanatsal dil unsurlarına yer verilmemiş.

Şarkının Hikayesini Belirleyen Yeri

Şarkının hikayesini belirten yeri, ilk iki kıtadır. Bu kıtalarda, kadının ihanete uğraması ve bu ihaneti affedememesi anlatılıyor.

Şarkının Özünü Belirleyen Yeri

Şarkının özünü belirten yeri, nakarattır. Nakaratta, kadın sevgilisi için artık bir şey hissetmediğini ve onu unutması gerektiğini söylüyor.

Şarkının Kahramanı Kimdir ve Ne Yaşıyor?

Şarkının kahramanı, bir kadındır. Kadın, sevgilisi tarafından aldatılmıştır. Bu ihanet, onun hayatını alt üst etmiştir. Kadın, bu ihaneti affedememiş ve sevgilisi için artık bir şey hissetmemektedir.

Şarkının Psikolojik Analizi

Şarkı, ihanete uğramış bir kadının yaşadığı psikolojik süreci başarılı bir şekilde anlatıyor. Şarkıda, öfke, üzüntü, hayal kırıklığı ve çaresizlik gibi duygular ön plana çıkıyor. Bu duygular, ihanetin yarattığı psikolojik yıkımı gösteriyor.

Şarkının Anlatan Anahtar Kelimeler Nelerdir ve Şarkı İçindeki Anlamları?

Şarkının anlatan anahtar kelimeleri şunlardır:

  • "Bazı şeyler vardır, affedilmiyor"
  • "Aşk ihanetle bir evde kalamıyor"
  • "Bıçak gibi kestin bağlarımızı"
  • "Unut beni, unuttuğum gibi seni"
  • "Giden kaybedendir"

Bu anahtar kelimeler, şarkının ana temasını ve mesajını ortaya koyuyor.

Genel Mesaj

Şarkının genel mesajı, ihanetin yıkıcı sonuçlarıdır. Şarkı, ihanetin bir ilişkiyi nasıl yok edebileceğini ve insanların hayatlarını nasıl değiştirebileceğini anlatıyor.

Sonuç

"Unut Beni" şarkısı, ihanete uğramış bir kadının yaşadığı duyguları ve bu duygularla başa çıkma çabasını başarılı bir şekilde anlatan bir şarkıdır. Şarkı, güçlü bir duygusallıkla doludur ve ihanetin yıkıcı etkilerini gözler önüne serer.

Sıradaki Şarkılar

  • Uğur Işılak - Gideceksen Sen Bilirsin

    Uğur Işılak - Gideceksen Sen Bilirsin Kalbinizin güzelliği eserinize yansımış Uğur Işılak - Gideceksen Sen Bilirsin şarkı sözleri albumu şarkısı klip Çok güzel sözleri etkileyici her zaman olduğu gibi ozanım yüreğine kalemine sağlık
  • İshak Danış - Amenerrasulü

    İshak Danış - Amenerrasulü isak danişin Yasin Tebareke Amme Namaz Sureleri albumunde yer verdiği İshak Danış - Amenerrasulü dinle indir ücretsiz,
  • Siyam - Nasıl Gittin

    Siyam - Nasıl Gittin Son zamanların en iyi sesi Siyam - Nasıl Gittin şarkı sözleri Nasıl gittin  Bu mu sevgin  Seni kalbim sildi tamamen  Nasıl oldum  Sana teslim Değmezdi o zalime zaten  Sabah olmaz  Gecelerce Seni özler ağlarım bazen  Ne hayaller  Kuracakken Arar oldum derdime çarem
  • Ozan Orhon - Depresyon

    Ozan Orhon - Depresyon Ozan Orhon - Depresyon şarkı sözleri Kalbimi bile bile kırdılar Tanıdık hepsi değil yabancılar Belki de bütün hata bende ki yanım Acımasızca bana kıydılar Orhon Depresyon (2024) tüm albümü indir , Depresyon (2024) ücretsiz indir , Ozan Orhon Depresyon (2024) şarkıları , Ozan Orhon Depresyon (2024) bedava indir.Hislerimize tercüman oldu; dün gece tesadüf denk geldim. Şarkıdan çıkamıyorum. Şahane şahane şahane
  • Ferat Üngür - Remzi Tekin - Kaybettim Leylamı

    Ferat Üngür - Remzi Tekin - Kaybettim Leylamı Şu şarkının hissettirdiklerini kelimelere dökemem Ferat Üngür - Remzi Tekin - Kaybettim Leylamı şarkı sözleri Ferat Üngür Kaybettim Leylamı ft Remzi Tekin indir, Ferat Üngür Kaybettim Leylamı ft Remzi Tekin mp3 indir dur, Kaybettim Leylamı ft Remzi Tekin mobil indir
  • Eda Doğanay - İbrahim Dizlek - Derdin Nedir

    Eda Doğanay - İbrahim Dizlek - Derdin Nedir Eda Doğanay - İbrahim Dizlek - Derdin Nedir şarkı sözleri Bu kâinatın ölümsüz bir tek sahibi var oda Allah Alevi olsan da öleceksin Sünni olsan da öleceksin Kardeşçe yaşamak dururken kalleşliğin ne gereği var Alevi olsan da öleceksin Sünni olsan da öleceksin.
  • Hande Mehan - Beni Böyle Sevme

    Hande Mehan - Beni Böyle Sevme Hande Mehan - Beni Böyle Sevme şarkı sözleri Bu hikâyeye ait değilim artık Uçarı bir yürek, dul yalnızlık Sen de susma, bi şey söyle Olmadı mı haksızlık?
  • Nilüfer Bektemur - Alafortanfoni

    Nilüfer Bektemur - Alafortanfoni Nilüfer Bektemur - Alafortanfoni şarkı sözleri Nilom süpersin çok güzel başarıların daim yolun açık olsun yazmaya okumaya devam canım
  • Sedat Uçan İnşallah Geleceğim

    Sedat Uçan İnşallah Geleceğim Müsaden Varmı Albümünde yer verdiği Sedat Uçanin seslendirdiği İnşallah Geleceğim ilahisini dinle indir ilahi sözleri Yıl olmuş 2021 hatta 2022 hala dinleyen ve beğenenler burdamı bu muhteşem ilahiyi,biz efendimizi görmeden de onu çok özledik...ona kavuşmak, huzurunda gözyaşımızı akıtmak,onun kokusunu nurunu içimize çekmek
  • Aylin Demir - Yazıyorum Seni Kalem Elimde

    Aylin Demir - Yazıyorum Seni Kalem Elimde Aylin Demir - Yazıyorum Seni Kalem Elimde şarkı sözleri,Bir başıma hayal edip yüzünü Öyle dalıp dalıp gitmek de güzel Keman kaşlarını kara gözünü Seni uzaklardan sevmek de güzel Su parcayi dinlerken sevdigini dusunurken olmek isteyen yanliz benmiyim