Selçuk Balcı – Sen Gibi Mp3 İndir, Şarkı İndir ve Dinle

Selçuk Balcı – Sen Gibi Şarkı İndir
Selçuk Balcı – Sen Gibi Müzik Dinle
Sanatçı: Selçuk Balcı – Sen Gibi Albümü ve Şarkıları
Tiktok`da: 30 Kez dinlenen "Mp3"leri şarkıları.
Şarkı Çıkış Tarihi: 25 Haziran 2026 | CepMuzikleri.net Şarkı Sözleri

Selçuk Balcı – Sen Gibi Hakkında Detaylar, Şarkı Sözleri ve Dinleme Linki

Selçuk Balcı’nın “Sen Gibi” şarkısı, aslında Karadeniz ezgilerinin taşıdığı o klasik “derin sevda ve ağır ayrılık” hissini en çıplak haliyle anlatan parçalardan biri. Selçuk Balcı’nın yorum dünyasında zaten aşk, sadece bir duygu değil; insanın içine işleyen, kolay kolay sökülüp atılamayan bir kader gibi işlenir. Bu şarkıda da tam olarak bunu görüyoruz.

İlk dizeden itibaren anlatıcı, unutmaya çalıştığı bir sevgiyi aslında hiç unutamayacağını kabul ediyor. “Aklımdan adını silerim ama / Gönlümden sevdanı silmeyeceğim” derken Selçuk Balcı’nın sesiyle birleştiğinde bu sözler daha da ağır bir hale geliyor; çünkü burada bir irade var ama o iradenin yenilgisi de baştan kabul edilmiş gibi.

Şarkının duygusal omurgası aslında bir çelişki üzerine kurulmuş: akıl unutmak istiyor, kalp direniyor. Bu yüzden “Sen gibi kimseyi sevmeyeceğim” cümlesi bir yandan bağlılık yemini, bir yandan da kişinin kendi kendine kurduğu bir kapan. Yani anlatıcı yeni bir hayata kapı açmak yerine, eski aşkın gölgesinde kalmayı seçiyor.

Sanatçı: Selçuk Balcı
Albüm: Sen Gibi
Çıkış tarihi: 2026
Tür: Turkish Folk

Selçuk Balci Sen Gibi Şarkı Sözleri;

Aklımdan adını silerim ama
Gönlümden sevdanı silmeyeceğim
Gün gelir başka yar seversin deme
Sen gibi kimseyi sevmeyeceğim

Severken ayrılmak çok zor be dünya
Ne çeker bu garip bir sor be dünya
Sen yola çıkarken bir ağladın ya
Ben artık bir daha gülmeyeceğim

Ölüm de sonunda gelecek cana
Bu yürek son bir kez atacak sana
Bedenim toprağa yatacak ama
Ben, seni sevdikçe ölmeyeceğim

Orta bölümlerdeki “Severken ayrılmak çok zor be dünya” ifadesi, kişisel acıyı evrensel bir isyana çeviriyor. Selçuk Balcı’nın şarkılarında sıkça görülen şey budur: dert sadece bir kişiye değil, hayata, kadere ve dünyaya söylenir. Sanki sevgiliden çok, ayrılığı getiren düzene bir sitem vardır. “Ne çeker bu garip bir sor be dünya” dizesi de bu çaresizliğin en sade ama en sert ifadesidir.

“Sen yola çıkarken bir ağladın ya / Ben artık bir daha gülmeyeceğim” kısmı ise şarkının kırılma noktasıdır. Burada artık sadece bir ayrılık değil, bir “duygusal kapanma” vardır. Karşı tarafın gidişi, anlatıcının hayatındaki tüm neşeyi söküp almıştır. Selçuk Balcı’nın yorumunda bu satırlar daha da içe işler çünkü Karadeniz müziğinin hüzünlü tınısı bu sözü adeta bir iç çekişe dönüştürür.

Son bölüm ise en ağır kısım: ölüm ve aşkın birbirine karıştığı yer. “Ölüm de sonunda gelecek cana” derken hayatın kaçınılmaz sonu hatırlatılır ama hemen ardından gelen “Ben, seni sevdikçe ölmeyeceğim” cümlesi, aşkı ölümün bile üstünde bir varlık gibi konumlandırır. Bu, Selçuk Balcı tarzında çok sık görülen bir “ölüm karşısında bile bitmeyen sevda” anlatımıdır.

Genel olarak bakıldığında Selçuk Balcı’nın “Sen Gibi” şarkısı, sadece bir ayrılık şarkısı değil; insanın içinde kapanmayan bir sevdanın hikâyesidir. Burada aşk mutlu eden bir şey değil, insanı hayatta tutan ama aynı zamanda içten içe yoran bir güçtür. Bu yüzden şarkı dinleyicide hem bir hüzün hem de tuhaf bir bağlılık hissi bırakır: “Keşke unutabilseydim ama unutamıyorum” duygusu.

Daha fazla müzik indir ve bedava yeni şarkı listelerine göz atmak için ana sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. En güncel mp3 indirme ve şarkı sözleri sitesi CepMüzikleri!

Sıradaki Şuan Dinlenen Mp3'ler

İlk yorum yazan siz olun.

Cevap bırakın
Gerekli alanlar işaretlenmiştir. *

Müzik Kategorileri
Popüler Hit Şarkılar
Son Şarkı Yorumları
  • Müzik Dinle: Bilemem artık senden bir şans daha / Düştüğün zaman ben olmayacağım yanında” dizeleri, artık geçmişin tekrarına izin verilmeyeceğini, kişisel sınırların çizildiğini gösteriyor.
  • boyalida saçlarin: mabel matiz'in maya albümünde yer alan güzellerden. parça da şarkı hani! müzikal altyapısına vurulduğum, sözlerinde kaybolduğum bir parça olmuş.
  • Şenol Evgi ft Gizo: Bir kere dinlememe rağmen kulaklardan gitmiyor sen sen sen sen kurban ol sen sen sen sen hayran ol yükses ses müzik dinleme sebebisiniz canlar bomba gibi patladınız maşallah
  • ah o saçlarin: Saçlarım tel tel beyazlıyor beyazlagına degil yanımda sen yoksun ona üzülüyorum günler bir bir geçiyor geçen günlere değil sensiz geçen günlere darılıyorum,Dinledikce asla kavusamayacagim ama asla unutamicagim sevdiğim adam için yanar içim
  • Gergin: bir şarkı patlıyor ve o şarkıyı millet her paylaşımın altına koyuyor ve öyle bir durum hal alıyor ki şarkıyı dinlemeden şarkıdan bikıyorsun Ama bu enteresan bir şekilde dillere dolanıyor millet olarak seviyoruz dertlerle boğuşurken bir yandan da göbek atmayi))) diyeceklerim bu kadar güzel hoş bir sayfa emeğinize sağlık arkadaşlar kolay gelsin
  • Gül34: Ilahinin benim için çok özel bir yeri var İlk çıktığında komşum ne kadar yüksek sesle dinliyorsa orada duymuştum ve YouTube'dan aratıp Bu ilahiyi bulmuştum ve sonra müdavimi oldum günlük Ben de 3-5 kere dinleyip ezberleyip artık ilahiye bende eşlik ediyorum yüksek sesle Allah razı olsun hizmet nimettir Rabbim sizin zahmetlerinize de hayırlı nimetler versin Selam ve dua ile Allah'a emanet olun
  • Ozansever: Uğur ışılak hayrani olarak eski yeni tüm eserlerini keyifle huzurla dinleyenlerden birisiyim, emeğine saygı duyan gönül veren bunu en güzel şekilde sevenlerine ulaştıran siz değerli sayfa yöneticilerine de teşekkür ederim