Ziynet Sali - İmkansız Bir Aşk Denir

Etiketler Ziynet Sali - İmkansız Bir Aşk Denir sözleri,Ziynet Sali den kötü şarkı çıkar mı hiç, muazzam olmuşZiynet Sali İmkansız Bir Aşk Denir (2024) Albümü İndir - Şarkıları Mp3 İndir ... Mp3 indir Mp3 Semti bir Mp3 İndirme ve Mp3 Dinleme sitesidir.
Sanatçı Ziynet Sali - İmkansız Bir Aşk Denir
Kategori sarki-sozleri
Şarkı 84 Kez dinlenen şarkıları
Albüm Şarkı ve Müzik listesi

Ziynet Sali - İmkansız Bir Aşk Denir Hakkında Detaylar

Ziynet Sali - İmkansız Bir Aşk Denir şarkı sözleri Milyon yıldız içinde soluk mavi bir nokta Yaşamak güçleşiyor neler açtın başıma Anlatsam şu derdimi küçücük çocuklara Baya gülerler ama olsun belki iyi gelir İmkansız Bir Aşk Denir Ziynet Sali Mp3 İndir ve İmkansız Bir Aşk Denir Ziynet Sali cep telefonuna indirip dinleme İmkansız Bir Aşk Denir Ziynet Sali Mp3

 

Ziynet Sali'nin, ZG Müzik & DMC etiketiyle yayınlanan "İmkansız Bir Aşk Denir" isimli tekli çalışması, Ziynet Sali, 'İmkânsız Bir Aşk Denir' isimli yeni şarkısını 2 Şubat'ta müzikseverlerle buluşturdu

Sanatçı: Ziynet Sali
Albüm: İmkansız Bir Aşk Denir
Çıkış tarihi: 2024

"AŞK ÇOK GÜÇLÜ AMA GEÇİCİ BİR DUYGU"

Ziynet Sali, ‘İmkânsız Bir Aşk Denir’ şarkısı için, “Çoğu insanın hayatında imkânsız aşkları olmuştur. Aşk ve sevgi bizi ayakta tutan en güzel duygular. Aşk çok güçlü ama geçici bir duygu. Bence yoğun duygular imkânsız olunca adı 'aşk' oluyor" ifadelerini kullandı.

Ziynet Sali - İmkansız Bir Aşk Denir şarkı sözleri

Milyon yıldız içinde soluk mavi bir nokta

Yaşamak güçleşiyor neler açtın başıma

Anlatsam şu derdimi küçücük çocuklara

Baya gülerler ama olsun belki iyi gelir

*****

Görmem sanmıştım seni yanında o adamla

Gündüz bir şey hissetmedim, gece bıçak karnıma

Benim de elimi bir başkası tutabilir

Beraber verdiğimiz sözleri kim ne bilir ?

*****

Deli bir şey yapmanın fikri girdi aklıma

Madem sana söylediğim her şey gider boşluğa

Yazsam bu hikayeyi alsam gömsem toprağa

Yıllar sonra bulunur, ‘'İmkansız Bir Aşk'' denir.

Ziynet Sali, yeni şarkısı ‘İmkansız Bir Aşk Denir’'i dinleyicileriyle buluşturmaya hazırlanıyor. Sözü ve müziği Yunus Emre Gök’e ait şarkının düzenlemesini, Mustafa Ceceli yaptı. Murad Küçük’ün yönetmen koltuğunda oturduğu şarkının klibi, Kadıköy ve Pendik'te çekildi. Ziynet Sali'ye klipte, tiyatro öğrencilerinden oluşan 12 kişilik bir cast ekibi eşlik etti.

Hikaye Kurgusu

Şarkı, bir kadın karakterin imkansız bir aşkın acısıyla başa çıkmaya çalışmasını anlatıyor. Kadın, sevdiği adamın başkasıyla olduğunu öğreniyor ve bu durum onu yıkıyor. Yaşamak güçleşiyor, derdini kimseye anlatamıyor. Deli bir şey yapmayı bile düşünüyor.

Ana Tema

Şarkının ana teması imkansız aşktır. Şarkıcı, imkansız aşkın acı verici ve yıkıcı olabileceğini anlatıyor.

Konu Analizi

Şarkının konusu, imkansız aşkın acısıyla başa çıkmaya çalışan bir kadının hikayesidir.

Duygu Analizi

Şarkı, yoğun bir acı ve hayal kırıklığı duygusu içeriyor. Şarkıcının sesinde bu duyguları net bir şekilde hissedebiliyoruz.

Anlamsal Ağ Analizi

Şarkıda kullanılan anlamsal ağ, imkansız aşkın acı verici ve yıkıcı olduğunu gösteriyor. Şarkıda geçen "yaşamak güçleşiyor", "derdimi küçücük çocuklara anlatsam gülerler", "bıçak karnıma" gibi ifadeler, kadının yaşadığı acıyı ve hayal kırıklığını yansıtıyor.

Konuşma Analizi

Şarkıda kullanılan konuşma, doğal ve samimi. Şarkıcının sesinde acı ve hayal kırıklığı duygularını net bir şekilde hissedebiliyoruz.

Anlatsal Analiz

Şarkı, birinci tekil şahıs anlatıcı tarafından anlatılıyor. Bu anlatım, şarkıcının duygularını ve düşüncelerini daha yakından anlamamızı sağlıyor.

Eleştirel Analiz

Şarkı, imkansız aşkın acı verici ve yıkıcı olabileceğini güçlü bir şekilde anlatıyor. Şarkıcının samimi ve etkileyici yorumu, şarkının etkisini daha da artırıyor.

Kullanılan Dil Analizi

Şarkıda kullanılan dil, sade ve anlaşılır. Şarkıcının güçlü yorumu, şarkının etkisini daha da artırıyor.

Hikayeyi Belirleyen Yer

Şarkının hikayesini belirten yer, ikinci kıtadır. Bu kıtada, kadın karakterin sevdiği adamın başkasıyla olduğunu öğrenir ve bu durum onu yıkar.

Özünü Belirleyen Yer

Şarkının özünü belirten yer, üçüncü kıtadır. Bu kıtada, kadın karakter imkansız aşkın acısıyla başa çıkmaya çalışıyor.

Kahraman

Şarkının kahramanı, sevdiği adamın başkasıyla olduğunu öğrenen ve bu durumla başa çıkmaya çalışan kadın karakterdir.

Psikolojik Analiz

Şarkı, imkansız aşkın yarattığı psikolojik etkileri güçlü bir şekilde anlatıyor. Kadın karakter, sevdiği adamın başkasıyla olduğunu öğrendiğinde büyük bir hayal kırıklığı yaşar. Bu durum, onu depresif ve intihar düşüncelerine sürükler.

Anahtar Kelimeler

Şarkıda geçen anahtar kelimeler şunlardır:

  • İmkansız aşk
  • Acı
  • Hayal kırıklığı
  • Deli
  • Boşluk
  • Ölüm

Anlamları

Bu anahtar kelimeler, şarkının temasını ve konusunu açıkça ifade ediyor. İmkansız aşk, acıyı, hayal kırıklığını, deliliği, boşluğu ve ölümü beraberinde getirir.

Genel Mesaj

Şarkının genel mesajı, imkansız aşkın acı verici ve yıkıcı olabileceğidir. Şarkı, imkansız aşk yaşayanlara, bu aşkın yarattığı acı ve hayal kırıklığıyla başa çıkmanın zor olabileceğini hatırlatıyor.

Sonuç

Ziynet Sali'nin "İmkansız Bir Aşk" şarkısı, imkansız aşkın acı verici ve yıkıcı olabileceğini güçlü bir şekilde anlatıyor. Şarkıcının samimi ve etkileyici yorumu, şarkının etkisini daha da artırıyor.

Sıradaki Şarkılar

  • İshak Danış - Amenerrasulü

    İshak Danış - Amenerrasulü isak danişin Yasin Tebareke Amme Namaz Sureleri albumunde yer verdiği İshak Danış - Amenerrasulü dinle indir ücretsiz,
  • Murat Balcı - Pare Pare

    Murat Balcı - Pare Pare Murat Balcı - Pare Pare şarkı sözleri Bilinenden çok uzak bir ayrılığın hikayesi bu Silinenden çok tezat, yazılan böyle değildi Gönlüm sensiz kurak, soldu güllerim reva mı bu Boynum ilk defa aşktan ziyade sana eğildi Murat Balcı Pare Pare mp3 İndir · Murat Balcı ın Pare Pare Şarkıları müzikleri indir ve mp3leri dinle · Murat Balcı ، Murat Balcı - Pare Pare Mp3
  • Mustafa Taş - Ağlaya Ağlaya

    Mustafa Taş - Ağlaya Ağlaya Mustafa Taş - Ağlaya Ağlaya şarkı sözleri Ağlaya ağlaya indim Ankara nın düzüne Nasıl inanayım nasıl senin yalan sözüne Burcu burcu kokardın, nazlı nazlı söylerdin Sevip sevip ayrılmayı söyle kimden öğrendin
  • Uğur Işılak - Yaz Dostum

    Uğur Işılak - Yaz Dostum Uğur Işılak - Yaz Dostum şarkı sözleri Barış Manço dan sonra hiç bu kadar güzel yorum dinlememiştik, ağzınıza sağlık.Uğur Işılak - Yaz Dostum sözleri,Uğur Işılak yaz Dostum Arama indir
  • Demet Akalın - Ağlar O Deli

    Demet Akalın - Ağlar O Deli Demet Akalın - Ağlar O Deli şarkı sözleri Bırak gelirse gelsin üstüme dünya Bırak tütsün yangın yeri Hâlâ aşık hâlâ deli o da benim gibi Olmayınca olmuyor işte Kaderin bana kestiği cezasın, cezasın Bir ömür benim başıma belasın, belasın
  • Lil Murda - Hastalık

    Lil Murda - Hastalık Şarkı seni alıyor uzaklara götürüyor birader her şarkın ayrı bir güzel Lil Murda - Hastalık şarkı sözleri Lil Murda Dört Dörtlük indir, Lil Murda Dört Dörtlük mp3 indir dur, Dört Dörtlük mobil indir, Lil Murda Dört Dörtlük dinle, Dört Dörtlük mp3 indir.
  • Server Uraz - Kalbimden Büyük Değil

    Server Uraz - Kalbimden Büyük Değil Server Uraz - Kalbimden Büyük Değil Şarkı Sözleri Bu şehir ak ve kara, bu şehir ying-yang (ying-yang) Eder iyi niyeti istismar Kalbimiz kırık; kalbimiz kristal Ve her nefesimizde risk var
  • Müslüm Gürses - Sabrım Ağlıyor

    Müslüm Gürses - Sabrım Ağlıyor  Müslüm dinlemek ayrıcalıktır Müslüm Gürses - Sabrım Ağlıyor şarkı sözleri Ümit le yaşadım bunca zamanı Görmedim dünyada huzur bulanı Bitmedi hayatın acı romanı Gözlerim susuyor kalbim ağlıyor Görmedim dünyada huzur bulanı Gözlerim ağlıyor kalbim ağlıyor Ellerin derdine sabrım ağlıyor
  • Sedat Uçan İnşallah Geleceğim

    Sedat Uçan İnşallah Geleceğim Müsaden Varmı Albümünde yer verdiği Sedat Uçanin seslendirdiği İnşallah Geleceğim ilahisini dinle indir ilahi sözleri Yıl olmuş 2021 hatta 2022 hala dinleyen ve beğenenler burdamı bu muhteşem ilahiyi,biz efendimizi görmeden de onu çok özledik...ona kavuşmak, huzurunda gözyaşımızı akıtmak,onun kokusunu nurunu içimize çekmek
  • Ferhat Göçer - Yarabbim

    Ferhat Göçer - Yarabbim Boğazım düğümleniyor her dinlediğimde. çocukluk şarkım Ferhat Göçer - Yarabbim şarkı sözleri Yarabbim Ferhat Göçer Mp3 İndir ve Yarabbim Ferhat Göçer cep telefonuna indirip dinleme Yarabbim Ferhat Göçer Mp3 Listesi.